CE REPREZINTA TRAVELSCASH?

DESPRE COMPANIE

Cumpăraturi placute si profitabile

Cumparaturi placute si relaxante cu Travelcash


Ce reprezinta Travels Cash?

Din anul 2018,se infiinteaza un nou program web de vanzari . Sloganul cumpara, acumuleaza, castiga din nou, programul Travel Cash este in special pentru turistii care merg in vacante. Ceea ce face ca programul nostru partener sa fie unic este ca puteti, sa va recuperati o parte din banii cheltuiti la aeroport, inainte de a va intoarce in tara dvs. Cea mai importanta diferenta care separa programul TravelsCash de celelate programe este bonusul de cumparaturi. Cuponul este acumularea de bani reali in locul economiilor, deoarece mentine suma acumulata.

Programul cashback de ce sa va dea banii inapoi? Intrebarea ce v-ar trece prin minte. Brandurile cunoscute, in loc sa cheltuie banii pe publicitate, recompenseaza pentru achizitiile clientilor si majoritatea platilor sunt pentru dumneavoastra. Aceasta se numeste cashback. In acest fel, magazinele atrag clientii si dvs aveti transport complet gratuit! Astfel, puteti obtine opotunitatea de a va bucura de cumparaturi profitabile si placute. TravelsCash va doreste odihna placuta la hotelul dumneavoastra, un shopping bun.

Economisiti bani si timp cu TravelCash!

TravelsCash nu impartaseste informatiile dvs personale si continutul cumparaturilor cu terte persoane, nu le utilizeaza in scopuri publicitare si de marketing.Travelscash Whatsapp